General

Benissa impulsa un pla estratègic de senyalització dins del pla estratègic de turisme

La Regidoria de Turisme s’ha proposat dinamitzar la comunicació i orientació de turistes i visitants a la seua arribada al poble, per això està elaborant un Pla Integral de Senyalització, la implantació del qual es realitzarà mitjançant diverses fases.

Durant aquests dies s’ha convocat la Comissió de Seguiment d’aquesta actuació que està formada tant per tècnics municipals, empresa adjudicatària del projecte i la Comissió de Seguiment del Pla Estratègic de Turisme, d’on eix aquesta iniciativa.

En l’esmentada reunió es va poder conèixer de primera mà la proposta i continguts plantejats per l’empresa després de les diferents reunions mantingudes. Els assistents van qualificar de molt interessants els resultats obtinguts i el seu desig que aquest projecte estiga revisat en breu i puga ser ja una realitat.

Per la seua banda el Regidor de Turisme Xavier Estupiñà va qualificar d’innovador projecte de senyalització i participació ciutadana en les decisions turístiques: “una vegada més podem apreciar que el desenvolupament i millora en la qualitat de la gestió turística del nostre municipi depén essencialment de la coordinació i treball en equip, per la qual cosa agraeix els esforços de tots els partícips”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?