General

Es posen en marxa les primeres actuaciones del Pla estratègic de turisme Benissa 2010

El dijous passat, dia 30 de novembre, van tindre lloc a Benissa dues taules amb motiu de la posada en marxa del “Pla Estratègic Benissa 2010” inaugurades pel batle, Juan Bautista Roselló.

D’una banda, es va celebrar la primera reunió de la Comissió de Turisme Interdepartamental “Turisme som tots”, en què van participar diversos tècnics municipals amb la finalitat d’actuar i col·laborar en matèria turística. Aquesta actuació forma part del “Pla Estratègic Benissa 2010” presentat durant aquest any 2006.

De la mateixa manera, va tindre lloc la primera reunió de la Comissió de Seguiment que vetllarà per la implantació i adequació de les actuacions del pla estratègic. La Comissió de Seguiment està formada pels representants de les diferents taules sectorials: turisme residencial i comercial, turisme d’oci i recreació, turisme vacacional, així com representants de diverses associacions de Benissa. Tot això, amb la finalitat de començar la marxa en la implantació del nou sistema de gestió turística basat en una planificació d’acord amb les noves tecnologies en matèria turística. Juan Bautista Rosselló va declarar que “és el punt d’inici d’una llarga trajectòria que redundarà en una millora de la qualificació del producte turístic de Benissa i, de forma general, en la millora de la qualitat de vida dels residents de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?