General

El pla estratègic de turisme es debat aquesta nit

El pla estratègic de turisme serà un dels punts de debat del ple que se celebra aquesta nit a Benissa. Es tracta d’un document en què s’han plasmat les directrius que s’han de seguir en els propers anys en aquest municipi amb l’objectiu de fomentar l’activitat turística, reconeixent que és un dels motors de l’economia, fonamental per al creixement.

Durant més d’un any la Regidoria de turisme, mitjançant l’empresa Planificación y Gestión Turística, ha estat treballant en l’elaboració d’aquest pla. S’han visitat empreses turístiques i s’han creat taules de treball amb representants de tots els sectors del municipi, a més de crear una Associació Turística Empresarial (ATEBE).

Aquest pla buscarà el consens de les forces polítiques en el ple d’aquesta nit amb l’objectiu de seguir treballant en el següent pas, sol·licitar una pla d’excel·lència turística, en què s’impliquen l’administració local, autonòmica i central, juntament amb l’agrupació empresarial. Aquesta implicació comporta aportacions econòmiques, que aniran d’acord amb l’aportació inicial de l’Ajuntament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?