General

Benissa promocionarà la seua oferta turística a la Fira Internacional del Turisme de Berlí

Benissa estarà present a la Internationale Turismus Börse de Berlín, que se celebrarà entre els dies 12 i 16 d’aquest mes (entrada oberta al públic de divendres a diumenge; dies exclusius per a visitants professionals: dilluns i dimarts). Aquesta és la primera fira de turisme a escala mundial i l’última vegada que Benissa va estar present va ser l’any 2000.

Benissa disposarà d’un mostrador dins l’estand del País Valencià – Costa Blanca. Des de l’estand es donarà informació sobre el municipi i la seua àmplia oferta turística, tant pública com privada, mitjançant diversos fullets i publicacions de la Regidoria de turisme i de les pròpies empreses privades del sector. A més es distribuiran entre els visitants diversos obsequis promocionals per a donar a conèixer el nom i la marca de Benissa en el mercat de destinacions turístiques.

Pel que fa a l’assistència d’empresaris del sector, es desplaçarà un representant del periòdic alemany Costa Blanca Nachrichten, repartint entre els assistents exemplars gratuïts del periòdic.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?