General

Benissa comptarà amb una nova oficina de turisme

Benissa canviarà la ubicació de l’actual oficina de turisme, situada en l’Av. País Valencià (al costat de la parada d’autobusos), als locals que hi ha al costat de l’antiga fàbrica del Taller Ivars, concretament en la planta baixa de l’edifici on es troben actualment la Seu de les mestresses i el casal fester. Aquest projecte es va donar a conèixer ahir en la reunió del Consell Assessor de Turisme, que amb caràcter semestral, reuneix a polítics, empresaris del sector turístic i associacions del municipi.

Després de realitzar un balanç de les actuacions portades a terme per la regidoria de turisme, l’edil responsable, Raquel Soliveres, va avançar el pla d’actuacions per al 2005, en què es reflecteix l’assistència a fires, realització d’unes jornades gastronòmiques, activitats de turisme actiu (senderisme, caiac, etc.).

Durant la sessió també es va explicar l’engegada d’un pla estratègic de turisme, que està desenvolupant l’empresa Planificación i gestión turística per a Benissa. Aquest pla té com objectiu dinamitzar, potenciar i modernitzar l’activitat turística del municipi. Fins a aquest moment s’han realitzat una anàlisi de la situació turística actual, dels recursos existents i s’ha proposat crear una agrupació empresarial de turisme.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?