General

La Consellera de turisme visita les actuacions realitzades a Pedramala

La Consellera de Turisme, Na Milagrosa Martínez, acompanyada del batlle de Benissa, Juan Bautista Roselló i diversos edils del municipi, ha visitat aquest dimecres l’Ermita de Sant Vicent de Pedramala, on aquesta Conselleria ha realitzat una sèrie d’actuacions. Turisme ha invertit un total de 58.000 euros en la pavimentació de la plaça de l’Ermita, la construcció d’uns servicis, la col·locació d’unes baranes al voltant de la plaça i la il·luminació d’aquesta zona.

Segons ha comentat la consellera, aquest és el tipus d’inversions en les quals Turisme treballarà, perquè els municipis del País Valencià disposen d’atractius per als seus visitants. L’alcalde ha agraït la visita de Na Milagrosa, i ha mostrat la satisfacció dels veïns de la zona, que a l’estiu celebren les festes de la seua partida en honor a Sant Vicent.

La Consellera també ha declarat que des del seu Departament es treballarà per a potenciar tots els recursos turístics d’aquesta Comunitat de cara a les pròximes temporades vacacionals, amb l’objectiu de superar els índexs d’ocupació d’aquest any.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?