General

Notícies de la regidoria de turisme

OCUPACIÓ TURÍSTICA DE LA 1a. QUINZENA DEL MES D’OCTUBRE

L’ocupació de la primera quinzena d’Octubre s’ha situat en una 54, 97%. Dada que supera en 5 punts i mig les previsions dels empresaris situant la previsió en un 49, 28%. El sector que ha experimentat major ocupació ha estat el d’allotjament rural que ha superat en 18 punts les expectatives dels propietaris d’allotjaments rurals. Van fer una previsió d’un 65% i han arribat a una ocupació d’un 83%. Els índexs d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 29,16%; Allotjament Hoteler: 68,92%; i l’allotjament rural: 83%.

L’allotjament hoteler i rural experimenta durant aquesta temporada uns índexs d’ocupació estables a causa del turista nacional, principalment valencià, que realitza escapades en ponts i caps de setmana buscant noves destinacions. El total de places d’allotjament existent a Benissa durant el període estival és de 1.576.

Visites guiades estiu 2004

Durant el període comprès entre el 6 de Juliol i el 16 de Setembre la Regidoria de Turisme ha portat a terme el programa de visites guiades pel centre Històric de Benissa en col·laboració estreta amb la Regidoria de Turisme de Calp. S’han realitzat 16 visites guiades en les quals han participat un total de 493 persones. L’edat mitjana dels visitants ha estat de 30 anys.

La procedència dels participants va ésser en la seua majoria de turistes estatals procedents del País Valencià i Madrid, seguit de turistes francesos i belgues, el Regne Unit i en últim lloc alemanys.

Excursions de senderisme 2004

Una any més s’ha portat a terme el programa d’excursions guiades de senderisme en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló. S’han realitzat un total de 6 excursions que han transcorregut pels paratges més interessants de Benissa (La Solana, Bèrnia, Oltà, Ermites, etc.). Han participat un total de 205 persones acompanyats per monitors del Grup de Muntanya Margalló.

El perfil de l’excursionista apunta a una mitjana d’edat de 50 anys principalment de nacionalitat espanyola (en la seua majoria del País Valencià, seguit de Madrid i Castella Lleó). Respecte als no nacionals, els participants han estat en la seua majoria d’origen alemany, seguit de francesos, suïssos i britànics. També hi ha hagut participants austríacs, italians, holandesos i russos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?