Economia

Ocupació turística a setembre

L’ocupació de la primera quinzena de Setembre s’ha situat en un 50%, dada que pràcticament coincideix amb les previsions dels empresaris que se situaven en un 50, 38%. El sector que ha experimentat major ocupació ha estat el d’allotjament hoteler que ha superat en 6 punts les expectatives. Les xifres apuntaven cap a un 57, 50% i han arribat a una ocupació d’un 63,60%. Actualment les places hoteleres de Benissa són de 122 repartides en 2 hotels de dues estrelles, 1 hotel rural, 2 hostals d’una estrella i una pensió.

Respecte a la segona quinzena del mes de setembre, vam situar les previsions dels empresaris en un 45,38%. Respecte a l’any passat s’ha experimentat una notable millorança on les previsions per a la 2a. quinzena de setembre es van situar en un 40,83%.. Els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 39,17%; Allotjament hoteler: 58,75%; Càmping: 10% i l’allotjament rural: 55%.

Podem apreciar una disminució en l’allotjament de lloguers i això es deu al fet que, en aquestes dates, molts dels propietaris de les cases en lloguer regressen a Benissa i l’oferta disminueix. Respecte a l’allotjament hoteler, hi ha un augment d’ocupació, sobretot de turisme nacional, que ja comença a aprofitar caps de setmana, ponts i l’abaratament dels preus de la temporada mitja.

El total de places d’allotjament existent a Benissa durant el període estival és de 1.576.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?