Economia

Es presenta l’ocupació turística del mes de juny i la previsió de la primera quinzena de juliol

Per primera vegada, en el mes de juny, les empreses d’allotjament han fet balanç i disposen dels resultats pel que fa a nivells d’ocupació. Si bé la previsió que aquestes mateixes empreses feien a principis de mes apuntaven a un 55% d’ocupació, l’ocupació real que han tingut ha estat del 61,15%. L’allotjament rural segueix sent el dominant en aquestes dates.

Respecte a la primera quinzena del mes de juliol, vam situar les previsions dels empresaris en un 64,67%, mentre que si prenem dades de les mateixes dates de l’any passat, la previsió va ser d’un 54,64%. Destaquem una notable millorança en les previsions que venen donant-se ja des del mateix mes de Juny. Els índexs de previsió d’ocupació els distribuïm de la següent manera. Lloguers: 44,17%; Allotjament hoteler: 69%; Càmping: 80% i l’allotjament rural: 100%.

Podem apreciar de nou que l’allotjament rural segueix en la seua línia ascendent i que aquesta modalitat d’allotjament està experimentant un creixement pel que fa a les places de les quals ja n’hi ha disponibles 138 en el municipi. Això és fruit de la campanya informativa de sensibilització que la Regidoria de Turisme ha portat a terme aquests últims anys donant a conèixer a propietaris de cases rurals les possibilitats de reconversió en allotjaments turístics rurals així com les línies de subvenció existents referent a aquest tema.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?