Economia

El Creama organitza un cicle de jornades per promoure la mitjana i xicoteta empresa

Amb la intenció de promoure la modernització i la competitivitat en el sector de la xicoteta i mitjana empresa, des del Creama s’han programat una sèrie d’actes i conferències. La primera d’aquestes jornades se celebrarà el dimarts, simultàniament, a les oficines del Creama de Benissa, Dènia, Calp, Pedreguer, Xàbia i Teulada a les 20.00 hores.

El Creama és també el Punt PROXI de l’Impiva, a la Marina Alta, i com a tal, forma part de la Xarxa d’Aproximació a la Xicoteta i Mitjana Empresa dea País Valencià (PROXI). Una de les iniciatives de la Xarxa és el Pla de Consolidació i Competitivitat de la PYME 2004. Aquest pla part de la constatació que xicotetes i mitjanes empreses són agents fonamentals del progrés econòmic comarcal i que, per tant, requereixen incorporar nous mètodes i tecnologies que les facen més eficients.

A la Marina Alta, aquest tipus d’empreses són les més comuns però troben certes dificultats per a cooperar entre elles, atès que la majoria es troben situades en polígons industrials molt dispersos. Des del Creama s’espera que les jornades serveixen per a pal·liar aquesta deficiència, així com per a millorar i fomentar el desenvolupament del teixit industrial i empresarial de la comarca.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?