General

Alejandro Bañares visita les obres del nou IES de Benissa

El Director General de Règim Econòmic de la Conselleria d’Educació, N’Alejandro Bañares, acompanyat del Director General de Política Lingüística i Patrimoni Cultural, En David Serra, ha visitat les obres del nou IES Josep Iborra de Benissa per a comprovar com s’estan desenvolupant. A aquesta cita també han acudit l’Alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló i els directors dels col·legis públics i de l’actual IES, a més dels presidents de les respectives AMPAS.

El nou centre, que s’està portant a terme a través d’un conveni signat entre l’Ajuntament i la Conselleria d’Educació, constarà de 20 unitats de Secundària Obligatòria, 8 de batxillerat, 4 cicles formatius, Joc de Pilota Valenciana i menjador. Per a la seva execució, la Generalitat ha invertit 9 milions d’euros. Segons ha declarat N’Alejandro Bañares, les obres d’aquest nou centre estaran acabades al gener de 2005.

Posteriorment s’ha realitzat una visita als col·legis públics Pare Melchor i Manuel Bru, per a conèixer de primera mà les necessitats de millora dels dos centres. En concret, les actuacions demandades serien la construcció d’un gimnàs al col·legi Pare Melchor i l’adaptació de les instal·lacions del Manuel Bru conforme a les exigències de la LOGSE, amb la reforma dels patis, aules, la xarxa de sanejament, etc. També és necessària la contractació d’un educador per a alumnes amb alguna deficiència, i que seria compartit pels dos centres .


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?