General

Benissa comptarà en breu amb una associació contra el càncer

Des de la Regidoria de Sanitat i Consum de l’Ajuntament de Benissa s’està preparant la creació d’una Associació contra el càncer amb seu en aquest municipi. De moment diverses ciutadanes de Benissa ja han mostrat el seu interès que aquesta associació siga una realitat els pròxims mesos. Per això, María Llopis, regidora de sanitat, ja ha pres contacte amb la Gerent de la Junta Provincial de l’Associació Espanyola Contra el Càncer, María Isabel de Carlos Muñoz, per poder portar a terme els tràmits oportuns.

Des de l’Associació de Benissa contra el Càncer es podria oferir una sèrie de serveis com el desenvolupament de campanyes de prevenció, principalment als àmbits referits a tabac, alimentació, alcohol i exposició solar; campanyes de diagnòstic precoç, i la gestió d’actuacions per part de les Unitats de Cures Pal·liatives a Domicili, la missió de les quals és donar suport als malalts que estiguen en fase terminal.

El proper dia 21 de febrer es realitzarà a Alacant l’Assemblea de Juntes Locals, a la qual Benissa assistirà per a constituir oficialment aquesta Associació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?