General

Benissa participa per primera vegada a la fira de turisme Intur de Valladolid

Benissa estarà present per primera vegada en la Fira de Turisme Intur de Valladolid que se celebrarà del 25 al 28 de novembre. Es tracta d’una fira especialitzada en el segment del Turisme Actiu i Rural, encara que en l’actualitat està cobrant major importància com a certamen generalista.

Fa vuit anys va començar a celebrar-se el certamen d’Intur a Valladolid i a causa de la consolidació d’aquesta fira com una de les millors fires professionals orientades exclusivament al sector turístic en aquesta Comunitat Autònoma i per la creixent oferta existent d’allotjament rural i d’empreses de turisme actiu a Benissa, la regidoria de turisme ha decidit assistir a aquesta fira per a donar a conèixer tant a professionals com a consumidors finals, la riquesa i varietat de l’oferta del municipi.

Aquesta fira disposa d’una àrea de treball molt interessant anomenada INTUR NEGOCIS i que ha estat creada com a marc per a l’establiment de contactes comercials, entre professionals, que ofereixen o demanden serveis o productes turístics. Per això, la Regidoria de Turisme té la intenció de conèixer el funcionament i demandes des d’Intur Negocis per a donar-lo a conèixer als empresaris de Benissa i poder concretar, en el pròxim certamen, una participació activa d’aquests.

A més de l’oferta institucional creada pel departament de turisme amb tota l’oferta del municipi, s’ha convidat a totes les empreses turístiques a participar activament en la fira bé amb la seua assistència o mitjançant fullets específics.

Al certamen es desplaçaran la regidora i tècnic de turisme així com personal del departament per a atendre els visitants.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?