General

Benissa acudeix a la Fira Expovacances de Bilbao

Entre els dies 6 i 9 de maig tindrà lloc a Bilbao una nova edició del certamen Exposicions, la primera fira del sector en la zona nord i la segona a Espanya. Més de 242.000 visitants i 474 empreses expositores en la seua edició anterior són dades molt significatives que donen idea de l’abast d’aquesta fira i la converteixen en una destinació obligada per a tots els professionals de les vacances i el temps lliure.

L’edició d’aquest any presenta com a novetat el nou recinte firal on tindrà lloc la fira, el recentment inaugurat Bilbao Exhibition Centre. Aquest nou centre d’exposicions que substitueix a l’antic recinte firal està situat en Barakaldo, localitat molt ben comunicada tant per carretera com per metro amb Bilbao. És una fira gran, moderna, i tecnològicament avançada, en la qual destaquen els 7 pavellons amb més de 100.000 m2 d’exposició i les seues magnífiques infraestructures de serveis.

Com en altres fires de similars característiques, la Regidoria de Turisme de Benissa comptarà amb un ampli mostrador dins l’estand del Patronat Provincial de Turisme Costa Blanca, a la seua vegada integrat en l’estand del País Valencià, juntament amb altres destinacions turístiques de la regió. Des d’aquest estand es promocionarà l’àmplia i variada oferta turística del municipi, posant l’accent en les platges i cales de les quals presumeix el municipi, així com de les possibilitats per a practicar turisme actiu. La gastronomia, l’oferta d’allotjament i oferta cultural seran altres punts forts de la proposta benisenca al públic basc, que, dintre del mercat interior, és un dels que més visita aquesta destinació.

Per al divendres 7 de maig s’espera la visita del Diputat Provincial de Turisme, En Sebastià Fernández., qui visitarà i donarà suport als municipis representats. La Regidora de Turisme, Na Raquel Soliveres, estarà representant a l’Ajuntament de Benissa durant tot el certamen.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?