General

Programa de vacances per a majors de l’IMSERSO temporada 2004-2005

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa ha publicat la convocatòria per al Programa de Vacances per a Majors de l’Imserso Temporada 2004-2005.

Les destinacions d’aquesta convocatòria es divideixen en dos blocs. El primer d’ells es refereix a destinacions de la Península i les Balears en torns de 8 i 15 dies, a gaudir d’octubre de 2004 fins l’abril de 2005. L’altre bloc es refereix a llocs com Canàries, Portugal, circuits culturals amb destinació a la Rioja o Galícia i turisme de natura amb destinació a Montes Obaranes (Burgos), amb torns de 8 dies a gaudir de febrer fins juny de 2005.

Els requisits per a optar a aquest programa són tenir 65 anys o més, residents a Espanya, ser pensionistes de jubilació o prejubilats amb 60 anys complerts. En cas de tenir un fill minusvàlid amb un 45% de minusvalidesa com a mínim, podrà anar d’acompanyant allotjat en la mateixa habitació dels pares.

La documentació necessària és el DNI del sol·licitant i cònjuge, la fulla de pensió i la targeta sanitària.

Els interessats hauran d’acudir al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Benissa, situat al C/ Bilbao, núm.6 , abans del 14 de maig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?