General

La Regidoria de la tercera edat engega un programa d’activitats per als més majors

Aquest matí s’ha presentat a Benissa el Programa d’Intervenció per a la Tercera Edat, desenvolupat per la Regidoria de la Tercera Edat a través d’un grup de professionals que s’encarregaran de materialitzar aquest projecte.

Aquest programa començarà dimarts que ve dia 2 de març i es desenvoluparà els dimarts i dijous de 17.30 19.30 hores, durant 7 setmanes en el Centre Social Bèrnia.

Segons ha explicat Pilar Dalmau, tècnica d’aquest programa, el que es pretén és que les persones majors participen en activitats estructurades que compleixen amb uns objectius determinats i oferir alternatives d’oci a aquestes persones. Les activitats estan estructurades en tres àmbits d’actuació: psicològic, social i físic. Dins l’àmbit psicològic s’oferiran tallers d’entrenament de memòria, contra l’estrès, etc. L’àmbit social englobarà tallers de manualitats, classes de ball, etc. Finalment l’àmbit fisiològic abasta temes com la nutrició, els problemes de la vista en les persones majors, etc..

La regidora de la Tercera Edat, Maria Llopis ha comentat que aquesta idea va sorgir mitjançant una enquesta que es va realitzar entre el col·lectiu de persones majors, en què va quedar reflectida la demanda d’aquest tipus d’activitats. De moment ja hi ha més de 70 persones apuntades per a realitzar aquests tallers, el que significa que aquesta iniciativa a tingut una gran acceptació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?