General

Finalitza la primera fase de senyalització de la zona costanera

L’Ajuntament de Benissa ha portat a terme la primera fase de senyalització de vies públiques i numeració de policia de la zona costanera. Es tracta d’un projecte històric al poble ja que des dels anys 70, en què va començar l’expansió d’habitatges residencials en aquesta zona, no s’havia retolat adequadament els carrers i els números de les cases.

En aquesta primera fase s’han instal·lat 811 unitats de placa d’alumini per a la numeració i identificació de les parcel·les a la urbanització Montemar i Los Almendros. També s’han col·locat 189 plaques de senyalització de carrers retolats amb l’escut de l’Ajuntament, nom del carrer i identificació de la zona, a tots els carrers de la urbanització Montemar i Sant Jaume i a les avingudes i vials principals de tota la zona costanera.

Els treballs han sigut realitzats per l’empresa Comunicacions Comarcals S.A. per un import de 61.321,89 euros. Està previst continuar durant aquest any 2009, cobrint totes les urbanitzacions que falten en diferents fases.

Segons ha comentat el regidor responsable, Xavier Estupiñá, “era una necessitat i una demanda veïnal des de fa molt de temps. En crear la regidoria de la zona costanera, ens hem posats a treballar immediatament. A més, aquest projecte va sorgir com una de les accions a desenvolupar segons el Pla Estratègic de Turisme”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?