General

L’oficina d’atenció al ciutadà de la zona costanera s’obri amb un èxit rotund

El regidor de la zona costanera, Xavi Estupiñá, s’ha acostat aquest matí a la Casa dels Cent Vents per a ensenyar tant als periodistes com als presidents de les associacions de veïns d’aquesta zona, la ubicació de la nova oficina d’atenció al ciutadà, que es va obrir de manera experimental el passat mes de novembre amb un èxit rotund.

Des d’aleshores s’han atés una mitjana de 3 persones diàries que han realitzat queixes i suggeriments, han presentat instàncies que han estat tramitades per aquesta oficina, s’ha facilitat documentació administrativa relativa a temes cadasatrals, sanitaris o de protecció d’animals, etc.

En la Casa dels Cent Vents, a més, està situada l’oficina de Turisme de la zona costanera, que per primera vegada enguany roman oberta els mesos d’hivern, i l’Aula de la Mar, on es realitzen exposicions i xerrades mediambientals. A tall d’exemple, l’oficina de turisme ha sigut visitada per 219 persones que han realitzat 373 demandes turístiques, el que incrementa notablement l’impacte turístic del poble.

Xavi Estupiñá també ha anunciat la creació, a partir de gener, d’una brigada de la zona costanera, que estarà composta per tres operaris i que s’encarregarà del manteniment de tota aquesta zona.

Finalment, el regidor ha nombrat els vials en què s’ha portat a terme la seua pavimentació i millora amb una inversió de més de 175.000 euros durant aquest any 2007, com per exemple als carrers Tórtora, Canari, Garrofó, Alosa, Arboc, Bedoll, Roser, Gesminer, Fenoll, Llimera, Perera, Prunera, Pi, Sandal, Eucaliptus, Albercoquer, Sauc, etc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?