General

Millores del servei de recollida del fem a la zona costanera

La regidoria de serveis de l’Ajuntament de Benissa ha creat una sèrie de punts nets en diferents àrees de la zona costanera del municipi, amb l’objectiu d’augmentar el percentatge de recollida selectiva i el reciclatge dels materials reutilitzables. En total s’han creat 6 punts nets que estan situats en Montemar, Pedramala, Magraner, Altamira, Baladrar i Sant Jaume.

En cadascun d’aquests punts, els usuaris trobaran contenidors per a la recollida de restes procedents de podes i jardineria, els quals s’han de dipositar sense borses de plàstic, i que són d’ús exclusiu per a particulars, ja que els professionals disposen de l’ecoparc per a abocar-los. També s’han reubicat i augmentat en el seu nombre, en aquestes 6 àrees, els contenidors d’escombraries orgàniques, vidre, paper-cartró, tèxtils i envasos per a facilitar la separació de residus.

La presentació davant els mitjans de comunicació i els veïns de la zona costanera s’ha realitzat aquesta setmana. L’alcalde del municipi, Juan Bautista Roselló, acompanyat de la regidora de seveis, Josefina Ivars i del regidor de la zona costanera, Alexander Theobald, va destacar la importància de la recollida selectiva de residus. Mentre que la recollida d’un quilo de paper, envasos, tèxtils o vidre no li costa res a l’Ajuntament, les restes vegetals i les escombraries costen 0.02 euros/kg i 0.043 euros/kg, respectivament.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?