General

L’Agrupació Empresarial de Turisme de Benissa es reuneix amb el regidor per a la seua presentació

L’Ajuntament de Benissa va ser el lloc escollit per a la primera reunió de l’Agrupació Empresarial de Turisme de Benissa (ATEBE) amb el Regidor delegat de Turisme de l’Entitat Local.

Aquesta reunió va servir per a analitzar els primers treballs a desenvolupar per l’agrupació i definir la col·laboració amb la Regidoria de Turisme, la qual s’estima necessària. Aquestes propostes consisteixen bàsicament en el desenvolupament d’una pàgina web de l’associació i la col·laboració per a la configuració de producte.

També es va portar a terme una primera presa de contacte i la predisposició a una col·laboració mútua i constant. A més, van expressar la seua opinió i valoració sobre el que ha suposat per al sector la iniciativa d’associar les empreses, acció que va començar a fargar-se amb el desenvolupament del Pla Estratègic de Turisme Benissa 2010.

Després de la reunió de la Junta Directiva està prevista la celebració d’una reunió amb els empresaris per a fer el seguiment d’aquesta associació i l’establiment de socis i accions a portar a terme.

Entre els primers treballs plantejats s’ha sol·licitat subvenció a la Conselleria de Turisme per a la realització de la pàgina web, dins del pla d’incentius i ajudes 2009.

Per a Xavier Estupiñà, regidor delegat de Turisme de l’Ajuntament de Benissa, la incorporació de les empreses del sector turístic a la iniciativa de treball conjunt entre el sector públic i privat “constitueix una gran oportunitat per a elles i per al municipi, ja que consolida un model de gestió amb criteris sostenibles en un sector cada vegada més important i amb major projecció, que a més pot servir d’exemple per a altres activitats econòmiques”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?