General

La Regidoria de Turisme manté una reunió de treball amb el director de l’Escola Oficial de Turisme de la UA

La setmana passada la Regidoria de Turisme va mantindre una reunió amb el Sr. Fernando Vera Rebollo, catedràtic de Geografia de la Universitat d’Alacant, director de l’Escola Oficial de Turisme i Director de l’Institut Universitari d’Investigació Turística.

L’objectiu d’aquesta reunió va ser la de posar en coneixement del Sr. Vera tots els projectes turístics actuals que la Regidoria de Turisme està portant a terme així com els projectes futurs que s’estan començant a engegar.

Amb tot això, es pretenen estrènyer llaços amb la Universitat d’Alacant aprofitant les instal·lacions existents de la Seu Universitària per tal que Benissa puga convertir-se en seu de fòrums, seminaris i esdeveniments de rellevància turística. Finalment, també s’ha donat a conèixer la pròxima creació d’una biblioteca turística a les noves dependències de la Tourist Info que es construiran al llarg d’aquest any 2008, projecte pioner la instal·lació del qual es pretén dotar d’estudis turístics locals elaborats pel departament d’estudis i planificació de la pròpia Regidoria de Turisme així com de totes les possibles aportacions que l’Escola Oficial de Turisme o la Universitat d’Alacant puga realitzar sobre temàtiques turístiques. Aquesta biblioteca servirà d’eina a estudiants que s’estiguen formant en l’àmbit del turisme.

Per tot això i seguint les instruccions del Sr. Vera, s’estudiarà la possibilitat de signar un conveni per a portar a terme diverses actuacions en matèria turística.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?