General

La Regidoria de Turisme presenta el programa de turisme actiu per al 2006

La Regidoria de Turisme ha presentat l’oferta de turisme actiu en què s’inclouen excursions de senderisme i eixides en caiac que començaran a realitzar-se en les properes setmanes. Pel que fa a les excursions, les rutes són les següents: Mallà Verda (5 de març), Ermita de Pinos-Serra de Bèrnia (2 d’abril), Ermita de Lleus-Barranc Salat (7 de maig), Serra d’Oltà (4 de juny), Ermita de Santa Anna-Barranc del Quisi (3 de setembre) i Serra de Bèrnia (1 d’octubre). Després de les excursions, que duren una mitjana de 3h i 30 min, i que sempre es realitzen el primer diumenge de mes, s’ofereix un esmorzar a la casa rural “Casa Bèrnia”, a aquells que ho desitgen. El preu de l’esmorzar és de 15 euros.

Pel que fa a les eixides en caiac, aquestes poden ser diürnes o nocturnes (amb lluna plena). Les diürnes tenen un cost de 20 euros i les nocturnes de 30 euros ja que inclouen una picada de productes típics mariners de la zona. Les excursions en caiac diürnes començaran el dia 18 de març i es perllongaran fins al 16 de desembre, sempre els dissabtes a les 9.30 hores. Les nocturnes es realitzaran d’abril a octubre, coincidint amb la lluna plena, en horaris que van des de les 18.00 a les 20.00 hores.

Segons ha comentat la Regidora de turisme, Raquel Soliveres, l’objectiu d’aquests productes és, d’una banda, donar una alternativa al turista de sol i platja que ve a Benissa i als municipis de la rodalia, i per una altra, desestacionalitzar la demanda, oferint activitats i alternatives fora de temporada alta. Soliveres ha comentat que aquest any s’ha elaborat un únic fullet per a les dues activitats, en castellà, anglés, alemany i francés, ja que s’ha aprofitat la simultaneïtat en la realització d’activitats i perquè al turista/visitant li siga més còmode disposar d’un únic fullet amb tota la informació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?