General

El programa de turisme actiu 2005 incorpora novetats

La Regidoria de Turisme ha presentat el programa de Turisme Actiu per a aquest any 2005, tornant a apostar per una eina complementària al producte de “sol i platja”. Per això s’ha dissenyat un calendari d’excursions gratuïtes de senderisme amb el Grup de Muntanya Margalló en les quals s’ha introduït un nou ingredient, les degustacions gastronòmiques de productes típics de Benissa en finalitzar les rutes. Aquestes degustacions tindran un preu de 15 euros per persona. Les excursions de senderisme programades seran a la Serra de Bèrnia el 6 de març, a l’Antic Camí de València-Mallà Verda el 3 d’abril, a la Serra d’Oltà l’1 de maig, a l’Ermita de Pinos-Serra de Bèrnia el 5 de juny i l’Ermita de Lleus-Barranc Salat el 4 de setembre.

Una altra novetat que s’ha incorporat aquest any al programa de turisme actiu són els passejos a cavall en col·laboració amb el Centre Hípic Marina Alta de Benissa. Aquests passejos van dirigits a gent amb un mínim d’experiència i tenen com a objectiu el gaudi del cavall i dels paisatges del municipi. En finalitzar el passeig a cavall, els genets i acompanyants podran gaudir d’una barbacoa en les instal·lacions del Centre Hípic. Els preus dels passejos són 20 euros per a aquells que no tinguen cavall i gratuïtes per als que duguen el seu propi cavall. El menú barbacoa té un cost de 15 euros per persona. Els passejos a cavall es desenvoluparan el 13 de març, el 17 d’abril, el 15 de maig, el 19 de juny, el 18 de setembre i el 16 d’octubre.

Per a participar en qualsevol d’aquestes activitats és necessari realitzar una reserva en la Tourist Info de Benissa amb antelació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?