General

L’oficina de turisme fa balanç de les seues actuacions

Procedència dels turistes i demandes

Des del període comprès entre l’1 de juliol i el 30 de setembre, les oficines de turisme de Benissa han atès un total de 4.596 turistes i visitants que han realitzat 7.166 consultes. En la seua majoria han estat turistes procedents del País Valencià, Madrid i Catalunya. Quant als turistes internacionals, han visitat Benissa un gran nombre de britànics, alemanys, francesos, belgues, holandesos i al setembre un nombre important d’italians.

La informació més sol·licitada ha estat la referent a l’oferta existent al municipi seguida d’informació sobre els diferents pobles de la Costa Blanca. També han despertat gran interès les celebracions festives i l’oferta d’oci de la zona així com la possibilitat de practicar senderisme sol·licitant informació sobre rutes a Benissa i la comarca.

Excursions en caiac

En el període comprès entre juny i octubre, la Regidoria de Turisme en col·laboració amb l’Escola de Vela Les Antípodes, ha realitzat un total de 24 eixides en caiac en les quals han participat 321 persones. El passat any, primera edició de les excursions en caiac, van participar 212 persones. Del total d’inscrits, 209 han participat en les eixides nocturnes amb lluna plena, activitat preferida pels participants. Cal destacar un increment notable de participants d’origen espanyol, seguit d’holandesos, alemanys, britànics, francesos, belgues i suïssos. L’edat mitjana ha estat de 30 anys.

Excursions de senderisme

En el període comprès entre març a juny i setembre a octubre, la Regidoria de Turisme, dins del seu programa de turisme actiu i en col·laboració amb el Grup de Muntanya Margalló, ha realitzat un total de 6 eixides de senderisme en les quals han participat 151 persones a fi de conèixer els valors paisatgístics de les zones rurals de Benissa. L’edat mitjana dels participants ha estat d’entre 45 i 65 anys. La seua procedència ha estat principalment de municipis del País Valencià així com del País Basc. Respecte als no estatals, les nacionalitats majoritàries han estat: alemanya, suïssa, britànica, francesa, belga i irlandesa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?