Esports

Comencen les excursions en caiac per la costa de Benissa

La Regidoria de turisme de l’Ajuntament de Benissa, en col·laboració amb l’escola de vela Las Antípodas i el Coral Beach Bar, ha presentat aquest matí la programació d’excursions en caiac per la Costa de Benissa que es realitza per segon any consecutiu.

Les excursions es realitzaran tots els dissabtes a les 9.30 hores des del 15 juny al 15 d’octubre. També hi haurà eixides nocturnes, tres nits al mes, coincidint amb la lluna plena. El preu de l’activitat és de 20 euros i inclou: caiac (individual o doble), monitor-guia, tratge de neoprè, armilla salvavides i llum de posició en les eixides nocturnes. Les eixides es realitzaran des del Club Nàutic Les Bassetes i la durada de l’excursió és de 2 hores. Aquest any, com a novetat, després de les excursions nocturnes, els participants podran gaudir d’una degustació de productes mariners de la zona organitzada pel Coral Beach Bar.

El recorregut establert durà els participants per la Platja de la Fustera amb la Pedrera i la seua cova, la Cala Pinets i la Mar Morta que assoleix els 50ºC a l’estiu, la Cala Llobella, la Platja de l’Advocat amb el seu espigó i la Cala Baladrar.

Els interessats poden informar-se a les oficines de turisme de Benissa o en l’escola de vela Las Antípodas, al Club Nàutic Les Bassetes.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?