Economia

Benissa estarà un any més a FITUR

Benissa participarà en la vint-i-cinquena edició de Fitur-Fira internacional del turisme que se celebrarà a Madrid del 26 al 30 de Gener, i estarà situada en el Pavelló 5 -aquest any exclusivament dedicat al País Valencià- en l’espai reservat a la Costa Blanca entre els municipis de Teulada i Calp.

Igual que la resta de municipis de la Costa Blanca, Benissa disposarà d’un mostrador de 2 metres en el qual exposarà la seua oferta institucional turística així com l’oferta de les empreses privades (allotjament, restauració, empreses promotores, immobiliàries i oferta complementària).

El municipi de Benissa estarà representat per una imatge de la Mar Morta, seleccionada d’entre diverses propostes del Patronat Provincial de Turisme de la Costa Blanca. La idea del Patronat en aquesta edició ha estat la d’apostar per un disseny homogeni i d’alta qualitat de cadascun dels municipis costaners de la Costa Blanca. En un lateral apareixerà la marca turística de Benissa amb la pàgina web: www.benissa.net.

Les novetats que la Regidoria de Turisme de Benissa presenta en Fitur són:

– La guia de prestigi, amb imatges de Benissa i textos de l’escriptor-periodista En Bernat Capó.

– La guia de serveis amb tota l’oferta comercial de Benissa.

– També s’estan ultimant aspectes de la pàgina web per a disposar el mateix dijous 27 de Gener d’una nova imatge de la web de Benissa: www.benissa.net en la qual en un futur immediat s’inclouran ofertes d’empreses per als diferents períodes de l’any.

Al certamen de Fitur es desplaçarà personal del consistori com la Regidora de Turisme, Raquel Soliveres, la Regidora de Cultura, María Llopis, així com la tècnic de turisme i una informadora turística per a portar a terme les accions promocionals i d’informació de l’oferta del municipi, presidits pel batle, Juan Bautista Roselló.

També es desplaçaran a la fira alguns empresaris del sector turístic de Benissa com: Ginestar Rent a Car, Hotel Cases de Sant Jaume, Escola de Vela Las Antípodas, la Granja Escola i Alberg rural Benissa que exposaran la seua oferta en el mostrador de Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?