General

La Regidoria de Turisme fa balanç de la participació a la Fira de Sant Petersburg

El regidor de turisme amb un membre de l'agència Rushouse Tour
El regidor de turisme amb un membre de l’agència Rushouse Tour

Benissa ha estat present en el certamen de la fira Inwetex-CIS Travel Market del 10 al 12 d’octubre. Es tracta de la fira de serveis turístics més gran del nord-oest de Rússia que en la passada edició va reunir més de 7.748 professionals.

Benissa ha assistit per primera vegada a aquest esdeveniment motivada per la tasca que diferents empreses d’allotjament turístic i promotores ja han iniciat en aquest mercat així com pel creixement constant de turistes russos que han visitat la nostra destinació des de l’any 2012.

Durant el transcurs de la fira, el regidor de Turisme, Xavier Estupiñá, va mantindre una reunió amb el Diputat Provincial de Turisme, Joaquín Albadalejo, que li va informar sobre les gestions dutes a terme amb el cònsol d’Espanya a Sant Petersburg, Ricardo Peidró i el Director de l’Oficina Espanyola de Turisme a Moscou, Félix de Paz, per a abordar línies de col·laboració conjunta que promoguen el flux de turistes russos cap a la Costa Blanca. Una d’aquestes línies és la posada en marxa, per a la pròxima temporada, d’un vol directe Sant Petersburg-Alacant, peça clau per a incrementar el nombre de visitants russos a la província d’Alacant.

Benissa ha fet contacte amb dues agències receptives russes situades a la Costa Blanca molt interessades a conèixer la destinació Benissa per a incloure als seus programes d’excursions l’oferta turística del municipi.

L’acció més immediata que la Regidoria de Turisme va a abordar, consistirà a cursar una invitació a les agències receptives russes situades a la Costa Blanca perquè coneguen la destinació de Benissa amb tota la seua oferta i així poder confeccionar un programa de productes i excursions a mesura dirigides a aquest mercat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?