General

Nou concurs en el facebook de la Regidoria de Turisme

Des del dijous passat, 18 d’abril, tots els usuaris de facebook poden participar en el nou concurs organitzat per la Regidoria de Turisme i que estarà operatiu fins el diumenge 9 de juny en la recentment estrenada aplicació “Benissa concursos” que podran trobar a la pàgina de facebook de la Regidoria de Turisme.

La modalitat d’aquest concurs és la de concurs viral, en el qual els participants han de recomanar el concurs al seu mur i aconseguir que el màxim d’amistats possible punxe “M’agrada” i així obtindre més opcions per al sorteig que tindrà lloc el dilluns 10 de juny.

El guanyador serà premiat amb una estada per a dues persones durant les festes de Moros i Cristians de Benissa en l’encantadora Fonda Maria des del 29 de juny a l’1 de juliol + desdejunis al Bar-Restaurant Tapas Vizcaíno + gaudir de la gran cercavila de gala des de la tribuna de convidats.

Els premis compten amb la col·laboració i patrocini de les empreses que mostren d’aquesta forma la seua clara aposta per aquesta eina de promoció.

Actualment el facebook Benissa Turismo compta amb aproximadament 760 seguidors i aquests concursos permeten anar incrementant la llista de seguidors que a més mostren interès per l’oferta de Benissa, comparteixen les seues fotos, les seues experiències i es converteixen en gent que recomana Benissa com a destinació.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?