General

La Regidoria de Turisme participa al fòrum integral de destinacions turístiques

El regidor de Turisme, Francesc Xavier Estupiñá, va assistir juntament amb la tècnic de turisme, Loli Vicens, al Fòrum de Gestió Integral de Destinacions Turístiques, que es va celebrar dimarts passat, dia 27 de març ,a l’Invat.tur de Benidorm i que va estar dirigit a tècnics i responsables polítics de la gestió turística a escala local, provincial i autonòmica del País Valencià. L’objectiu del fòrum va ser analitzar la gestió turística local, com a clau fonamental per a la competitivitat empresarial, i reforçar la col·laboració entre l’Agència Valenciana de Turisme i les destinacions turístiques valencianes. La jornada es va inaugurar de la mà de la Consellera de Turisme, Lola Johnson, per prosseguir amb diferents presentacions i ponències a càrrec d’especialistes en la gestió turística.

Per la vesprada es van iniciar tres taules de treball:

Estratègia i gestió, en la qual va participar activament el regidor de turisme, Francesc Xavier Estupiñá donant a conèixer la col·laboració pública-privada existent tant amb el sector turístic i empresarial de Benissa com amb la recent aliança Benissa, Teulada-Moraira i Vall de Pop.

Màrqueting, en la qual es van tractar aspectes tals com el posicionament online i el màrqueting en les xarxes socials.

Desenvolupament de producte, en la qual va participar activament la tècnic de turisme, Loli Vicens, donant a conèixer els productes turístics existents a Benissa i els nous productes que s’estan gestant fruit de la col·laboració pública i privada existent entre Benissa, Teulada-Moraira i Vall de Pop.

 

Horari especial de Pasqua de les Tourist Info

Coincidint amb la temporada de Pasqua, la Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Benissa, reforçarà el seu servei d’atenció turística en l’oficina de turisme de la platja (Tourist Info Benissa platja) des del divendres sant fins el Dilluns de Pasqua.

Tourist Info Benissa Platja. Av. La Marina 307 (al costat del Mirador de Les Bassetes)

Divendres Sant de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30
Dissabte de Pasqua de 09.30 a 14.30
Diumenge de Resurrecció de 09.30 a 14.30
Dilluns de Pasqua de 10.00 a 14.00 i de 15.30 a 17.30

En l’Oficina de Turisme del Centre (Tourist Info Benissa Centre), estarà disponible per als turistes i visitants la pantalla tàctil (Touch Glass) amb tota la informació dels recursos turístics i esdeveniments així com un cartell i plànol indicant que en cas de necessitar atenció presencial, el servei es prestarà a la Tourist Info Benissa platja.

Per a més informació fora d’aquests horaris, la pàgina web www.benissa.es ofereix informació actualitzada sobre tots els atractius turístics i programació d’activitats que se celebren en aquestes dates al poble.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?