General

Inauguren la nova Tourist Info Benissa

Inauguració de la nova Tourist Info Benissa amb la presència de la consellera de Turisme, Belén Juste.
Presentació de la nova Tourist Info

Aquest matí ha tingut lloc la inauguració de la nova Tourist Info de Benissa, amb la presència de la Consellera de Turisme, Belén Juste, que ha estat acompanyat del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, del regidor de Turisme, Xavi Estupiñá i d’un nodrit grup d’empresaris del sector turístic de Benissa.

La nova oficina, situada a l’avinguda País València núm. 97-B, en un lloc cèntric del municipi, ha estat condicionada en unes instal·lacions de l’antiga fàbrica del Taller d’Ivars, i consta de dues plantes. En la planta baixa s’ha situat el mostrador d’atenció al públic i les dependències de magatzematge. En la planta superior es troba una sala de juntes, dos despatxos i una xicoteta biblioteca destinada als joves que vulguen consultar bibliografia sobre turisme.

Aquest projecte s’ha dut a terme gràcies al Pla Confiança de la Generalitat Valenciana, que ha invertit un total de 122.000 euros i ha permès traslladar l’antiga Tourist Info, situada al’entrada nord de Benissa (al costat del Bar Frau), al centre del municipi, la qual cosa permetrà que els visitants la tinguen més accessible. També s’han invertit 20.000 euros més destinats a la decoració del local, mobiliari i equipament, finançats per la Xarxa de Tourist Infos.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, s’ha mostrat satisfet per aquest nou projecte, molt necessari, a causa del pes tan important que té el sector turístic a Benissa. Segons ha comentat la Consellera de Turisme, Belén Juste, durant la seua visita “aquesta Tourist Info evidencia el nostre interés per millorar dia a dia la nostra xarxa, un servei d’informació turística que s’ha convertit en exemple per a altres comunitats autònomes”.

La Consellera també ha comentat que la nova ubicació de la Tourist Info de Benissa “fa molt més proper el servei i això incrementarà el nombre de visites”. En aquest sentit, ha assenyalat que en 2010, les dues Tourist Info de Benissa –la del centre urbà i la de la platja- van rebre més d’11.438 consultes, de les quals més de 60% eren d’estrangers.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?