General

Inauguren les obres de la Pinada de Selva

El batle Juan Bautista Roselló i el director general d'obres públiques Ismael Ferrer,   juntament amb els membres de la corporació municipal visiten les obres de la Pinada de Selva.
Visita a les obres

El director General d’Obres Públiques, sr. Ismael Ferrer, acompanyat pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i la resta de la corporació municipal, ha estat present aquest matí en la inauguració de les obres de “Millora de la zona verda Pinada de Selva”, que s’han executat gràcies al Pla d’Inversions Productives de la Comarca de la Marina Alta que està duent a terme la Generalitat Valenciana.

L’actuació ha consistit en l’adequació d’una zona verda, concretament, en la pavimentació dels recorreguts i circulacions del parc, la construcció dels murs necessaris per a la contenció de terres, construcció de rampes i escales necessàries per a l’accés a totes les zones de la pinada, col·locació de mobiliari urbà, lluminàries, papereres i bancs i finalment, la plantació d’arbreda, en aquest cas pins i palmeres.

El pressupost d’aquesta obres ascendeix a 79.544,45 euros, que han estat finançats íntegrament per la Generalitat Valenciana i executats per l’empresa Santacreu S.L, sobre la base del projecte redactat per l’enginyer de Benissa, Juan Tent.

El batle Juan Bautista Roselló i el director general d'obres públiques, Ismael Ferrer, exposen les actuacions realitzades a la Pinada de Selva.
Presentació de les actuacions efectuades

El director general ha aprofitat aquesta visita per a anunciar la recent adjudicació provisional de les “Obres d’adequació per a la millora de l’enllumenat públic” i les obres d’urbanització de “Plaça Pública en Avinguda de La Marina”, dos projectes inclosos dins de l’anomenat “Pla Camps”.

El batle de Benissa ha destacat la importància d’invertir en aquest tipus d’espais públics, destinats a l’ús i gaudiment de tota la població. També ha agraït l’esforç que està duent a terme la Generalitat, a la qual s’han sol·licitat un total de 6 projecte dins del Pla Confiança, la qual cosa suposa una inversió a Benissa de 2.664.784 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?