General

El secretari general del PPCV visita les obres paralitzades de la variant

Antonio Clemente,   secretari general del PPCV,   visita les obres paralitzades de la variant
Antonio Clemente visita l'obra amb les autoritats

El Secretari General del PPCV, Antonio Clemente, el sotssecretari d’Organització del PPCV, David Serra, acompanyats pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i alguns regidors populars, han visitat el traçat de la variant a la carretera N-332 que passa per Benissa, les obres de la qual porten paralitzades des de fa més d’un any, i que han estat retallades pel Ministeri de Foment.

Roselló ha declarat que “es tracta d’una obra esperada per a tots els benissers i veïns dels pobles limítrofs que han de patir llargs i pesats embusos, a més del perill que comporta per als vianants creuar la carretera que divideix Benissa”.

Antonio Clemente, secretari general del PPCV, juntament amb David Serra, Juan Bautista Roselló i César Sánchez en un altre punt de les obres de la variant.
Antonio Clemente en un altre punt de les obres

El batle també ha assenyalat que “volia ensenyar-li en persona al secretari general la situació en què es troben aquestes obres, una variant que l’única cosa que pretenia solucionar era evitar un dels punts negres més importants de la Comunitat Valenciana”, i ha destacat que “la situació per a Benissa és dramàtica, no anem a tolerar un atropellament com aquest per part del Govern d’Espanya”.

Per la seua banda, Clemente ha declarat que “La situació en la qual es troba la variant és molt pitjor que si no s’haguera fet res, hi ha camins tallats, hi ha riscos d’accidents, i no vull ni pensar que passaria si comencen a caure pluges torrencials” i ha afegit que “el Govern Socialista no fa cas d’aquesta reivindicació absolutament necessària i que s’havien compromès a fer”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?