General

La consellera de Cultura visita dues obres del Pla Confiança

La consellera de Cultura amb la vídua i la filla del pintor Salvador Soria
La consellera amb la vídua i la filla de Salvador Soria

La Consellera de Cultura, Trinitat Miró, ha visitat aquest matí dues obres incloses en el “Pla Confiança”, de la Generalitat Valenciana, que s’estan desenvolupant a Benissa, en concret l’Ampliació “dels edificis històrics del carrer Puríssima per a usos culturals i Museu d’Art Modern Salvador Soria” i les Obres “d’habilitació funcional de l’antic Seminari i del Nucli Principal de Comunicacions de l’Escola de Música”.

Ha estat acompanyada pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, alguns regidors de la corporació, el cronista de la Vila, Joan Josep Cardona, arquitectes i tècnics de les respectives obres i per la vídua de Salvador Soria.

Les obres desenvolupades en els edificis històrics del carrer Puríssima està sent executada per l’empresa Construcciones Frances SA, amb un pressupost d’1.099.987, 28 euros i sobre la base d’un projecte redactat per l’arquitecte local Antoni Banyuls. Està previst que aquest nou edifici albergue un museu dedicat a l’obra del pintor Salvador Soria i la biblioteca i dependències culturals.

Visita de la consellera a les obres del seminari franciscà
Visita de la consellera a les obres del seminari franciscà

Per altra banda, les obres que s’estan realitzant en l’antic seminari franciscà, sobre la base d’un projecte de l’arquitecte local Pascual Giner, van ser adjudicades a l’empresa Saico Intagua de Construcciones y Servicios SA, amb un pressupost de 881.173,18 euros. Aquest edifici està pensat perquè es desenvolupen projectes de noves tecnologies aplicats al món de la cultura, ja siguen projectes audiovisuals, d’arts plàstiques, etc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?