General

El conseller Font de Mora inaugura el gimnàs del Pare Melchor i visita les obres del Manuel Bru

Inauguració del gimnàs de l'Escola Pare Melchor per part del Conseller Font de Mora i les autoritats municipal
Inauguració del gimnàs de l'Escola Pare Melchor

El Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, acompanyat del batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora d’Educació, Josefina Ivars, i els representants de la comunitat educativa del municipi, professors, pares i alumnes, ha inaugurat les instal·lacions del nou gimnàs de l’Escola Pare Melchor i ha visitat les obres que s’estan desenvolupant a l’Escola Manuel Bru.

El nou gimnàs, que ja està en funcionament, ha tingut un cost de 583.837 euros i ha sigut executat per l’empresa Coniger, Empresa Constructora SL. Els representants de l’escola han mostrat la seua satisfacció per comptar amb aquesta nova infraestructura que està composta per una sala principal, dutxes, vestuaris i magatzem, la qual cosa suma un total de 500 m2 de superfície.

Visita del Conseller Font de Mora a les obres de l'Escola Manuel Bru
Visita a les obres de l'Escola Manuel Bru

Pel que fa a l’escola Manuel Bru, les obres s’estan duent a terme a bon ritme. El projecte contempla la creació d’un nou mòdul d’infantil, en el qual s’implantaran 6 unitats educatives, i la renovació i adequació de l’edifici de primària, que contempla 12 unitats educatives. A més, es construirà un nou menjador, casa de conserge i un gimnàs. Les obres les està duent a terme l’empresa OTP Constructores SL, amb un pressupost de 3.680.348 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?