General

A punt d’acabar les obres del gimnàs del Pare Melcior

Les obres del nou gimnàs del col·legi públic Pare Melcior estan a punt de finalitzar. Així ho va apuntar el director d’obra, acompanyat per l’alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, la regidora d’Educació, Josefina Ivars, el director del col·legi i el president de l’AMPA.

El gimnàs contarà amb una sala principal, dutxes, vestuaris i magatzem, el que sumarà uns 500 m2 de superfície. El pressupost de l’obra és de 600.000 euros, sufragats en la seua totalitat per la Conselleria dŽ*Educació, dins del Pla Crea Escola.

A més, el consistori té previst endreçar l’entorn, arreglar els accessos i renovar les tanques externes. Segons l’alcalde, “totes aquestes noves instal·lacions es podran començar a usar en el pròxim curs escolar 2009-2010”. Fins al moment els alumnes realitzaven les seues classes d’educació física en l’exterior i durant aquest curs també acudien a les instal·lacions del Trinquete Municipal, ja que quan es va construïr el col·legi, ara fa 25 anys, no s’havia contemplat construir un gimnàs.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?