General

Comencen les obres de construcció del gimnàs de l’escola Pare Melchor

Aquesta setmana han començat les obres de construcció del nou gimnàs de l’escola Pare Melchor, que amb un cost de 621.000 euros finançats íntegrament per la Conselleria d’Educació, estaran acabades a la fi del curs acadèmic que ve.

El batle, Juan Bautista Roselló, acompanyat del director del centre, José Luís Caselles, el president de l’AMPA, Pepe Martí i la regidora d’educació, Josefina Ivars, s’ha acostat aquest matí a l’escola per a explicar els detalls de l’obra i veure in situ on se situarà aquesta infraestructura, que ocuparà un solar posterior a l’escola, adjacent a les actuals pistes esportives descobertes.

El gimnàs tindrà una superfície de 450 m2, dividit en dues plantes i albergarà una sala polivalent, una sala per a monitors, un magatzem i dos vestuaris amb capacitat per a 20 persones cadascun.

Provisionalment els alumnes de tercer a sisé de primària desenvoluparan la seues classes d’educació física al trinquet, que ha sigut cedit per l’Ajuntament per a aquesta finalitat. A més els alumnes aprofitaran l’ocasió per a realitzar una unitat didàctica sobre la pilota valenciana.

Aquesta millora en les infraestructures de l’escola se suma a altres objectius aconseguits en l’àmbit educatiu del poble, com la redacció d’un projecte per a la remodelació de l’escola Manuel Bru i l’inici del nou IES Josep Iborra, que va alliberar els alumnes d’ESO de les escoles de primària.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?