General

La consellera de Turisme presenta a Benissa la guia de platges i cales del País Valencià

Presentació de la guia de platges i cales del País Valencià
El batle i la consellera

Aquest matí ha tingut lloc a Benissa, concretament al Mirador de les Bassetes, entre la cala Fustera i la cala Bassetes, la presentació de la Guia de Platges i la Guia de Cales i Platges amb encant del País Valencià. Un complet recorregut pel meravellós litoral de les províncies d’Alacant, València i Castelló.

La presentació ha estat a càrrec de la Consellera de Turisme, Belén Juste, que ha estat acompanyada pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i per un nodrit grup d’empresaris del sector turístic de la zona.

En les guies s’aprecia com entre les tres províncies, Alacant, València i Castelló, es reparteixen centenars de quilòmetres d’arena daurada i ribes rocoses. Es contemplen cales i platges de tots els tipus, urbanes i salvatges, naturistes i accessibles, amb oferta d’allotjament, serveis i restauració.

La consellera, a més, ha tingut l’oportunitat de conèixer personalment una de les cales que apareix reflectida a les guies, la cala Fustera de Benissa, un dels enclavaments més bonics i conservats de la zona litoral de la Costa Blanca.

Per a més informació sobre les guies es pot visitar aquest enllaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?