General

Les platges de Benissa es troben preparades per a la temporada turística

Encara que ha començat fa ben poc la temporada turística, les platges de Benissa es troben en perfectes condicions i amb tots els serveis necessaris perquè els visitants i turistes gaudisquen d’elles. Cal recordar que la platja de la Fustera ha aconseguit la bandera blava, com és habitual cada any.

Des del departament de serveis es porta a terme permanentment el manteniment i la neteja de les cales i platges que conformen el litoral benisser.

D’altra banda, el servei que presta la Creu Roja va començar a funcionar el passat 15 de juny i finalitzarà el 15 de setembre en horari de 10.30 a 18.30 hores. Aquest servei, en què treballaran 4 socorristes, cobreix l’activitat de vigilància, salvament i socorrisme a la platja de la Fustera i altres platges de Benissa, a les quals els socorristes es desplaçaran mitjançant una embarcació, propietat de l’ajuntament. També s’encarregaran de la senyalització de les condicions de bany mitjançant banderes i del recolzament en les intervencions amb l’ajuda de l’embarcació.

També a les platges de la Fustera, Abogat i Baladrar durant aquesta temporada estiuenca, obrin les portes els quiosquets que s’hi situen.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?