General

El PSOE denuncia que l’ajuntament té abandonada la costa de Benissa

Els socialistes de Benissa es van donar una volta per la costa del municipi a la fi del mes d’agost. Arran d’aquell recorregut, el portaveu del PSOE a l’ajuntament, Vicent Cabrera, va asseverar que “l’equip de govern del PP té abandonat absolutament el litoral de la localitat”. Una zona que per al socialista “és la font de recursos més importants de Benissa” i “el PP la tracta amb desídia”.

En aquest sentit, Cabrera va esmentar una a una les platges o cales que es troben a la costa del municipi benissenc. Així, de la cala Advocat va criticar que “no existeix Creu Roja ni anuncis del telèfon del servei d’urgències de la Fustera” a més que “el lavabo de dones està tancat, els contenidors de fem i els lavabos portàtils es troben a la mateixa entrada a la cala i part del camí d’accés està sense netejar de brosses”.

En segon lloc, el portaveu socialista va lamentar que a la cala Baladrar es repeteixen les manques de la de l’Advocat amb l’afegit que “hi ha un sol lavabo per a homes i dones i després de diversos anys no existeix encara solució al problema del pàrquing de vehicles”. Pel que fa a això, Vicent Cabrera va afirmar que “en un dia que vaig acudir a la cala es va formar un veritable col·lapse de cotxes el que demostra que es necessita una solució immediata perquè no torne a succeir”.

Més aparcaments

En relació amb la cala de La Llobella, també coneguda com la Chaca pels apartaments que es troben a la zona, els socialistes van arremetre contra el PP perquè “no té entrada des de l’avinguda de la Marina, no hi ha serveis d’home ni de dones, part del camí d’accés a la cala està sense netejar de brossa, els contenidors de fem estan a la mateixa entrada a la platja”. A més, Vicent Cabrera va comentar que “a la zona existeix la possibilitat d’ampliar l’aparcament molt fàcilment”.

Sobre la cala Pinets, des del PSOE van assenyalar que “no hi ha servei de Creu Roja ni cartells que indiquen el número del servei d’urgències de la Fustera”. Finalment, en relació amb aquesta última platja, Vicent Cabrera va subratllar que “els contenidors de fem estan a la mateixa entrada de la cala i només hi ha dos recipients propers a la zona de bany”.

Per altra banda, el portaveu del grup municipal va contar que l’oficina de Turisme situada a la zona costanera ofereix dades “contradictòries” en el sentit que hi ha dos cartells diferents: en un hi ha un horari de matí i vesprada i en l’altre indica que a la vesprada està tancada.

Així mateix, no existeix, segons els socialistes, cap anunci de les activitats culturals del municipi. Fet que Cabrera va atribuir pel fet que “segurament és que les regidores de Turisme -Raquel Soliveres- i Cultura -Maria Llopis- no es duen massa bé”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?