General

Inauguren les obres del carrer Puríssima i l’ampliació de l’escola de música

Inauguració de les obres del carrer Puríssima per part de la subdelegada del govern i les autoritats municipals
Inauguració de les obres del carrer Puríssima

Divendres passat va tindre lloc la inauguració de les obres de peatonalització del carrer Puríssima Xiqueta i de la sala d’assajos per a la banda i cor de l’Escola de Música “Javier Santacreu”, a la qual va assistir la subdelegada del Govern a Alacant, Encarna Llinares, que va estar acompanyada pel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i pels regidors de la corporació municipal. També van assistir la diputada autonòmica, Consuelo Català i el diputat provincial, Francisco Carrió.

Inauguració de l'ampliació de l'escola de música per part de la subdelegada de govern i les autoritats municipals
Inauguració de l'ampliació de l'escola de música

Ambdues obres, finançades pels fons destinats al Pla Estatal per a la Inversió Local 2009, han suposat una millora en les infraestructures del municipi. El carrer Puríssima, eix principal del centre històric de Benissa, s’ha convertit en una via més tranquil·la, ja que s’ha regulat l’entrada de vehicles. L’execució l’ha dut a terme l’empresa Tyosa Obras Públicas SL, amb un pressupost de 449.983 euros, i els treballs han consistit a renovar les xarxes de sanejament, pluvials i aigua potable, millorar l’enllumenat públic i una nova pavimentació del carrer per als vianants.

Quant a l’ampliació de l’Escola de Música, l’obra ha sigut realitzada per l’empresa Escaplés e Hijos SL, amb un pressupost de 897.328 euros. En aquest edifici, la banda i el cor disposen d’una nova sala d’assajos, una sala de reunions, aules, oficina, arxiu i magatzem per als seus membres. A més, cal recordar que aquestes dues obres van permetre donar treball a 30 persones aturades del municipi durant diversos mesos.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?