General

Polèmica per la conversió del carrer Puríssima Xiqueta en zona de vianants

La intenció de l’equip de govern del PP de convertir en zona de vianants alguns carrers del centre històric, entre ells el carrer Puríssima Xiqueta, ha aixecat la polèmica. Els veïns, la gran majoria, donen suport el projecte per a gaudir d’aquest vial públic, però els comerciants que treballen a la zona afectada opinen que perdran ingressos en els seus negocis.

Una de les principals vies del nucli antic que es perllonga des de la Seu Universitària fins la botiga de Jaume Ginés, el carrer Puríssima Xiqueta, ha entrat en el projecte de conversió en zona de vianants del centre històric de la localitat que impulsa el PP.

Els residents i usuaris d’aquest estret carrer, de tan sols dos metres d’ample demanen que es convertisca en zona de vianants i es permeta el pas puntual de vehicles per a càrrega i descàrrega de mercaderies dels sis comerços que treballen a la zona.

Però no tots els veïns es mostren d’acord amb aquest projecte. Hi ha qui opina que el carrer hauria de continuar obert al trànsit de vehicles. La polèmica està servida ja que els veïns s’han dividit. La majoria es mostra a favor de convertir-lo en zona de vianants ja que es tracta d’un carrer “extremadament estret per on passen nombrosos vehicles en moltes ocasions a gran velocitat”. La principal reivindicació se centra en pares i mares perquè segons expliquen “fa por passejar amb els carrets dels xiquets per aquest carrer ja que no caben a les voreres”.

Els comerciants opinen que els seus negocis podrien desaparèixer ja que “cada vegada que s’ha tancat el carrer Puríssima Xiqueta per obres o algun acte hem notat com les vendes baixen”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?