General

Benissa informa de les obres públiques al carrer Puríssima

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 24 de març de 2009:

A pocs mesos d’iniciar-se les obres d’adequació i peatonalització del cèntric carrer de La Puríssima, a Benissa, treballs previstos per a maig, el batle, el popular Juan Bta. Roselló està portant a terme una sèrie de reunions informatives amb els afectats per aquesta actuació.

El batle ja s’ha reunit amb els empresaris i comerciants els establiments dels quals o locals socials es troben en aquesta artèria del nucli antic del poble, i a finals d’aquesta setmana, el dijous, estan convocats els residents en aquest carrer. Segons va explicar Roselló, amb aquests contactes es pretén informar els afectats sobre els detalls d’aquesta actuació i resoldre qualsevol dubte sobre el que suposaran aquests treballs en el seu dia a dia.

A partir d’aquestes trobades es pretén consensuar amb els veïns el futur d’aquest carrer, acordant temes com pot ser la regulació de la circulació de vehicles, potenciant aquest vial com un espai per als vianants, va indicar el batle.

Roselló va avançar que la millora i peatonalització del carrer Puríssima és un “projecte clau”, amb el qual es pretén donar resposta a una demanda ciutadana, tenint en compte els actuals problemes de trànsit rodat i per als vianants que té aquest carrer. Un projecte amb el qual es pretén aprofitar un espai del centre històric, “per a millorar la seua qualitat urbana”, donant major seguretat al vianant i realçant aquesta zona del centre antic del poble va afegir el batle.

Segons va indicar, les obres al carrer La Puríssima es perllongaran durant tot l’estiu, ja que el termini d’execució establert és de 4 mesos. Període segons Roselló triat “a consciència”, per a evitar que els problemes meteorològics endarrerisquen els treballs. Amb aquesta actuació va avançar el batle, s’eliminaran les voreres, es crearà una nova xarxa de pluvials i es pavimentarà el vial amb rajoles de granit antilliscants. Un acabat, va remarcar Roselló “molt càlid a la vista, molt digne i segur”.

Les obres suposaran, que enguany se suspenga el tradicional certamen “Espai Trobat”, que té en aquest carrer alguns dels emplaçaments claus de les intervencions plàstiques que cada estiu transformen el centre històric de Benissa en un autèntic museu d’art modern a l’aire lliure.

Una proposta cultural tradicional que es presenta com un al·licient turístic més del poble, que les obres de peatonalització del carrer Puríssima, obliguen a prendre’s un descans.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?