General

Els veïns de la costa critiquen que l’oficina de turisme no té dependències municipals

A la Casa dels Cent Vents li xiulen les orelles. La consellera de Turisme, Milagrosa Martínez, va inaugurar ahir oficialment la nova Tourist Info del poble que està situada en la coneguda com a Casa dels Cent Vents, al costat del mirador de les Bassetes. Una nova instal·lació que no obstant això no ha agradat a l’Associació de Veïns de la Costa de Benissa.

La seua presidenta, Paloma Hoffmann, va lamentar ahir que l’oficina no compta amb dependències municipals per a poder realitzar tràmits administratius. Per als residents del litoral, la Casa dels Cent Vents “era un bon lloc per a instal·lar dependències de l’ajuntament així com una sala per a la policia local”. Amb tot, Hoffmann va explicar que “sembla ser que l’engegada de la nova oficina ha sigut subvencionada per la Generalitat i segons l’ajuntament per això no han pogut adequar-la per a més instal·lacions”.

L’equip de govern del Partit Popular ha promés als veïns que les dependències municipals s’instal·laran a la Llobella, encara que de moment no existeixen terminis ni concreció del projecte “i hagueren pogut habilitar unes instal·lacions de forma provisional”.

Usos

A més d’oficina de turisme, la Casa dels Cent Vents també albergarà una aula de la natura on es desenvoluparan xerrades, tallers d’educació ambiental i exposicions.

Sobre la importància del sector turístic al poble, la consellera va destacar els nombrosos atractius de Benissa assenyalant que “no oblidem que el club nàutic les Bassetes té 80 amarradors i el poble compta amb centres hípics, escola de vela i altres on els turistes poden practicar esports múltiples”.

Segons va afirmar el batle, Juan Bautista Roselló, amb la nova Tourist Info Benissa Platja “es crea una eina de difusió turística en un enclavament molt més accessible i còmode per als visitants i els turistes”.

Xarxa comarcal

Amb aquesta nova oficina, la xarxa de Tourist Info en la comarca de la Marina Alta s’eleva a 15 instal·lacions. A saber, a Benissa n’existeixen dues, una al Poble Nou de Benitatxell, quatre a Calp, una altra a Dénia, una a Xaló que representa a la Vall del Pop, una altra als Poblets, una més a Teulada i finalment tres a Xàbia.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?