General

Benissa va albergar unes jornades sobre l’enoturisme

El batle i el regidor de Turisme amb alguns dels ponents de la jornada
Presentació de la jornada

Aquesta setmana ha tingut lloc a Benissa una jornada formativa sota el títol “Reptes i oportunitats de l’enoturisme a Benissa i Vall de Pop”, a la qual van assistir la Directora General de Turisme d’Interior, Sra. Pilar Collado Capilla, el president de la Mancomunitat de la Vall del Pop, José Vicente Marco, i el Regidor de Turisme de Benissa, Xavier Estupiñà.

Les xerrades, en les quals van participar tècnics i professionals del sector turístic en actiu, es van desenvolupar en la Seu Universitària de Benissa el dimarts 15 de març pel matí i van versar sobre l’aportació de l’enoturisme al desenvolupament socioeconòmic i turístic d’un territori.

Es van oferir tres ponències, la primera titulada “Ruta del Vi d’Alacant”, per María José Jover, presidenta de l’Associació de la Ruta del Vi d’Alacant; la segona, sobre el “Projecte Rutes del Vi d’Espanya”, per Reyes Àvila Bercial, Director de la Consultora Antarestrategias, i finalment, el tema “Bones Pràctiques en enoturisme”, que va oferir Luis Gil-Orozco Esteve, president de l’Associació Ruta del Vi de la D.O. Utiel-Requena i propietari del Celler Finca Ardal.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?