General

Benissa acull unes jornades informatives sobre projectes europeus

Presentació de les Jornades Informatives sobre projectes europeus
Presentació de les jornades

L’Ajuntament de Benissa en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Fundació Comunitat Valenciana- Regió Europea, organitzen el proper dia 27 de maig unes Jornades Informatives sobre Projectes Europeus. L’objectiu d’aquestes jornades és proporcionar les eines i els coneixements perquè els municipis del país Valencià puguen estar cada vegada més presents a la Unió Europea mitjançant la seua participació en projectes, proporcionant-los, d’aquesta manera, vies alternatives de finançament.

Les jornades donaran començament a les 10 del matí en la Seu Universitària i finalitzaran cap a les 14.00. Donaran la benvinguda el batle, Juan Bautista Roselló i el Secretari Autonòmic de Relacions amb la UE, Rafael Ripoll. A continuació, tindran lloc ponències a càrrec de tècnics experts en el tema, que versaran sobre com obtindre finançament europeu, com iniciar un projecte europeu i el paper de les Agències de Desenvolupament Local en el foment de l’ocupació i la promoció de projectes europeus. També s’exposarà l’estratègia que ha desenvolupat el municipi de Benissa, a càrrec del regidor de Medi Ambient, José María Serna i al final de la jornada es realitzarà un taller pràctic per als assistents.

Segons ha comentat el regidor José María Serna, “Benissa compta ja amb experiència en aquest tipus de relacions europees i volem animar els altres municipis perquè intenten obtindre finançament de la mateixa forma que ho estem fent nosaltres”.

Cartell de les jornades europees
Cartell de les jornades europees

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?