General

El portal turístic de Benissa es renova

Benissa ha renovat el seu portal turístic, www.benissa.es, adaptant-lo a les noves exigències i demandes dels usuaris que cada vegada són més experts, exigents i actius a l’hora de consultar informació sobre les destinacions turístiques i fer reserves.

La nova web ha incorporat imatges més grans i amb un nivell de resolució més alt. A més, compta amb elements 2.0 com l’enviament a un amic i compartir en xarxes socials; i elements de web semàntica, 3.0, com les etiquetes. La web també inclou una Intranet que permet la gestió íntegra del portal per part del Departament de Turisme.

En la presentació del nou portal ha estat presentel batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, el regidor de Turisme, Xavier Estupiñá i José Marcos, gerent de l’empresa V.G. Comunicación. Segons ha comentat Estupiñá, “aquesta web també es posa a la disposició de tots els empresaris i associacions del sector turístic i de tots els agents relacionats directament amb el turisme de Benissa com a eina per transmetre la destinació de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?