General

Èxit de visitants a la III Mostra Gastronòmica

Inauguració de la III Mostra Gastronòmica
Inauguració de la III Mostra Gastronòmica

Dissabte passat va tindre lloc la inauguració de la III Mostra Gastronòmica, que va comptar amb la presència del sotssecretari de Turisme, Jorge Juan Muñoz Gil i del diputat de Promoció i Desenvolupament Local, Juan Roselló, que van acompanyar el batle, Juan Bautista Roselló i el regidor de Turisme, Xavi Estupiñá pels estands de la mostra, en la qual els visitants van poder tastar els productes autòctons i les tapes més famoses del poble durant tot el cap de setmana.

Des de les regidories de Turisme i Comerç s’ha fet un balanç excel·lent, ja que les consumicions i els ingressos s’han incrementat lleugerament sobre els de l’any passat, tot un èxit si es té en compte la crisi econòmica que pateix la població i la pluja que ha estat present tot el cap de setmana. També als tasts de vi la participació va ser molt destacada, entre 50 i 60 persones cada tast.

Visita de les autoritats als estands
Visita de les autoritats als estands

Durant tota la mostra, els visitants van poder votar la millor tapa, guanyant el primer premi la tapa “Polp al forn” de Ca Emilio, el segon premi la tapa “Caramel de foie” de Bar “Trinquet i el tercer premi la tapa “Botifarra amb allioli de pera” de Bar La Raspa. A més un jurat professional compost pels bars participants van votar com la millor tapa també el “Polp al forn” de Ca Emilio.

La mostra es va tancar ahir diumenge al Centre d’Art Taller d’Ivars, per donar pas fins el proper dia 14 a la Setmana Gastronòmica, en la qual participen destacats restaurants de Benissa: Casa del Maco, Al Zaraq, La Granja, Casa Eusebio, Bon Gust i Casa Cantó.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?