General

Benissa prepara la III Mostra Gastronòmica

Presentació de la III Mostra Gastronòmica al CDT de DéniaLa III Mostra Gastronòmica de Benissa se celebrarà el cap de setmana del 5 al 7 de març al Centre d’Art Taller d’Ivars. Així ho ha anunciat el regidor de Comerç i Turisme, Xavi Estupiñá, en la presentació d’aquest esdeveniment, en la qual ha participat el crític gastronòmic Lluís Ruiz Soler, el cuiner Rudi Van de Weerd de Casa del Maco, el gerent de l’empresa vinícola Agroxaló, Antonio Bertomeu i la gerent de Creama, Lola Orihuel.

Com si fóra una fira, els visitants podran tastar dins del recinte els productes i plats gastronòmics dels diferents bars, restaurants i comerços. Durant eixe cap de setmana hi haurà un programa d’activitats variat basat en degustacions gastronòmiques, tasts gratuïts de vi i de productes derivats del moscatell presentats per sumillers i enòlegs reconeguts així un tast de cerveses presentat pel GRUP MAHOU. A més se celebrarà el “X Concurs de Vins de Benissa”.

L’organització d’aquesta III Mostra Gastronòmica de Benissa és a càrrec de les Regidories de Comerç i Turisme, en col·laboració amb tots els restauradors i empreses que han participant desinteressadament per difondre els valors dels productes gastronòmics benissers.

Des de la finestreta es vendran tiquets d’1 euro i els comensals i visitants podran adquirir la quantitat de tiquets en funció del plat o plats que desitgen consumir. L’obertura de la Mostra Gastronòmica es realitzarà el divendres 5 de març a partir de les 19.00h i la inauguració serà a les 20.00h

Degustació que es va servir durant la presentació de la III Mostra GastronòmicaEl dissabte 6 de març a les 12.30 i a les 13.30 es realitzaran tasts gratuïts de vi amb maridatge d’embotit de Benissa i a les 21.00 tindrà lloc un tast de cerveses presentada pel Grup Mahou. El diumenge, de 10.00 a 14.00 se celebrarà el “X Concurs de Vins de Benissa”. L’horari per a les degustacions de plats serà de 19.00 a 23.00 el divendres, de 10.00 a 16.00 i de 19.00 a 23.00 el dissabte i de 10.00 a 17.00 el diumenge.

Les empreses que participaran en aquesta mostra són Bar Restaurant El Rebost, Cerveseria Restaurant Bon Gust, Bar Restaurant Tapas Vizcaino, Bar Camp de Futbol, Restaurant Ca Emilio, Bar La Raspa, Bar Cafeteria L’Esplai, Bar Baix del Pi, Bar Trinquet, Bar Terrassa a la Plaça, Forn del Mercat, , Celler Abadia del Vi, AgroXaló Bodegas y Viñedos, Productos Agrícolas Porsellanes, S.A.T. i Cafè Trópic.

D’altra banda, durant la setmana del 8 al 14 de març, en 6 restaurants de Benissa (Restaurant Casa Cantó, Restaurant Al Zaraq, Restaurant Bon Gust, Restaurant La Granja, Restaurant Casa del Maco i Restaurant Casa Eusebio), es prepararan menús degustació amb preus que oscil·laran entre els 25 i 45 euros.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?