General

Benissa renova el distintiu “Bandera Verda, municipi responsable”

El batle de Benissa en l'acte de recollida dels guardons Bandera Verda
El batle en l'acte de recollida dels guardons

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, es va desplaçar a Madrid per rebre el guardó “Bandera Verda Ciutat Responsable”, atorgat per la Federació d’Usuaris i Consumidors Independents (FUCI) i la Fundació Biodiversitat, en la modalitat de cinc estrelles, renovant així aquesta categoria. Cal destacar que només 17 municipis de tota Espanya han aconseguit aquesta màxima distinció, 3 d’ells al País Valencià.

Aquesta categoria de cinc estrelles reconeix la bona gestió en matèries com els residus; neteja viària i jardineria; educació ambiental i participació ciutadana; consum energètic i contaminació i gestió de l’aigua.

Segons ha comentat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, “aquest premi demostra que el nostre municipi és un exemple a seguir ja que la gestió mediambiental s’està duent a terme de forma impecable”. Per la seua banda, el regidor de Medi Ambient, José María Serna, ha volgut agrair als treballadors i funcionaris de l’administració local tot el treball que han exercit, gràcies al qual s’ha pogut aconseguir aquest guardó.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?