Natura

Benissa renova el guardó Bandera Verda – Ciutat Sostenible

Benissa ha renovat el distintiu Bandera Verda-Ciutat sostenible, que concedeix cada any la Federació d’Usuaris-Consumidors Independents (FUCI) en col·laboració amb els Ministeris de Sanitat i Consum i Medi ambient. El nostre municipi ja posseeix aquest guardó, rebut en l’edició del 2003.

Aquest distintiu reconeix la gestió que es realitza en el municipi, és a dir, els esforços en la neteja, la recollida i el tractament de residus sòlids urbans, la preservació de l’entorn, la gestió mediambiental i la sensibilització de la ciutadania a la recerca de la millora mediambiental.

Cada any, la Bandera Verda-Ciutat Sostenible es concedeix a molt pocs municipis d’Espanya, alguns ho reben per primera vegada i uns altres renoven aquesta distinció, com és el cas de Benissa. L’Ajuntament recollirà el premi el proper 21 de desembre en l’Hotel Palace de Madrid, de la mà de la ministra de Sanitat i Consum, Elena Salgado i la ministra de Medi ambient, Cristina Narbona.

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, ha mostrat la seua satisfacció perquè aquest guardó premia l’esforç tant de l’Ajuntament com de la ciutadania, que cada vegada està més conscienciada en col·laborar perquè la gestió de residus i la neteja siga eficaç.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?